E E U W I G H E D E N

Op zolder of in een kast ligt de kostbare herinnering aan een dierbare verscholen: Ooit toevertrouwd en opgeborgen. E E U W I G H E D E N maakt van een tastbare herinnering een betekenisvol kunstobject dat iedere dag het hart liefdevol voedt. 

Objecten uit nalatenschap vormen de kern van een kunstwerk. Objecten als sieraden, handgeschreven brieven, delen uit dagboekjes, as van de overledene, of welk uniek toevertrouwd object ook, worden verweven in de kunst van papier. Met als oogmerk een zichtbaar kunst- of gedenkstuk te creéren, dat het daglicht ziet en de nagedachtenis koestert. 

Opdrachtgevers worden nauw betrokken bij het creatieproces om op die manier een eigen stem eraan te geven: Welk accent moet uitgelicht worden? Welk voorwerp verwoordt het beste de herinnering? Welk object past het beste bij de transformatie van een herinnering naar een liefdevol aandenken.

Onder het kopje: voorbeelden (links boven) leest u meer over enkele opdrachten en workshops. 

Voor E E U W I G H E D E N werk ik samen met een ervaren goudsmid voor het omvormen van goud en zilver voor de objecten. De prijzen van de objecten varieren, afhankelijk van arbeidsuren, inlijsting en uitbesteding aan de goudsmid. Neem gerust contact op om vrijblijvend te overleggen.