Skip to main content

Kimono's

In de serie kimono’s worden elementen uit de yoga traditie verbeeld, waarbij de kimono een metafoor voor het menselijk lichaam.

Hara

Hara is het Japanse woord  voor buik. Aanwezig zijn in Hara, betekent in oosterse tradities: verbonden zijn met de basis, de bron van kracht, rust en stabiliteit. Het bladgoud geeft de zuiverheid in energie weer.

Het Ademlichaam

De eerste kimono is ontstaan in 2020 tijdens de eerste lockdown vanuit de intentie om me te verbinden met vertrouwen i.p.v de angst. We ademen ook door onze huid, voorbij ons fysieke lichaam. Laten we de vrije adem vieren en koesteren, in een tijd waarin we vertrouwen, lichtheid en een heldere blik nodig hebben.

Yogakunst

Yoga collages

De onderstaande Yoga collages zijn gemaakt van handgeschept papier. Naast deze standaard werken maak ik in opdracht persoonlijke silhouetten. Mooi als kunstwerk aan de wand in je nieuwe yoga praktijk, of als gezamenlijk cadeau voor iemand. Prijs op aanvraag.

Papierkunst

Wenskaarten 'Yoga Ásanas op papier'

Luxe wenskaarten verpakt in een set van vijf kaarten. De kaarten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit reliefpapier en hebben een bijpassende envelop. De afbeeldingen zijn collages van papier in combinatie met pastelkrijt. Het drukwerk is 100 % duurzaam. Een set kaarten kost € 15,50 excl. verzendkosten.  

Papierkunst