Bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yoga collages

Vanuit mijn eigen yoga ervaring heb ik collages gemaakt van yoga houdingen in handgeschept papier. Inmiddels is de serie uitgebreid met ook mannelijke silhouetten. Nieuw! Laat je eigen silhouet maken: In opdracht maak ik een persoonlijke collage n.a.v. jouw eigen contouren. Mooi als kunstwerk aan de wand in je nieuwe yoga praktijk of als gezamenlijk cadeau voor iemand. Mail gerust voor vrijblijvende informatie.

Cd 'Ontspannen'

De cd 'Ontspannen' is een cd met drie liggende oefeningen die je helpen om lichamelijk en geestelijk dieper te ontspannen. Stapsgwijs komt het hele lichaam aan bod. De oefeningen geven rust en zorgen voor herstel en vitaliteit. De adem wordt langzamer en verdiept zich, waardoor het denken kalmer wordt. Zoals je een spier traint en sterker maakt, kun je het bewust ontspannen van lichaam en geest ontwikkelen door regelmatige beoefening. Deze cd helpt daarbij. De cd kost € 17,50 excl. verzendkosten.  

Wenskaarten 'Yoga Ásanas op papier'

Luxe wenskaarten verpakt in een set van vijf kaarten. De kaarten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit reliefpapier en hebben een bijpassende envelop. De afbeeldingen zijn collages van papier in combinatie met pastelkrijt. Op de achterzijde van de kaart staat de naam van de yoga houding. Het drukwerk is 100 % duurzaam. Een set kaarten kost € 15,50 excl. verzendkosten.  

De kaarten blijken in de yoga praktijk verschillende toepassingen te hebben. Als wenskaart voor cursisten en collega's, als gift in de yogasfeer, als onderdeel voor een kerstpakket of verkoop in eigen praktijk. Bij grotere afname van pakjes wenskaarten voor verkoop in je eigen yogapraktijk, ontvang je de kaarten voor de inkoopprijs. 

 

                                                                                                                          Klik op de afbeelding om te vergroten.